• +982128426822
  • +989121196824
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

کوره القایی

کوره القایی

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال
 

کوره القایی

کوره القایی دستگاهی است الکتریکی که با اعمال میدان الکترومغناطیس با فرکانس بالا و جریان بالا از طریق سیم پیچ مسی به قطعات فلزی کوره القاییدمای آن را به سرعت بالا برده و تا دمای ذوب و حتی بالاتر از آن می رساند. امروزه کوره های القایی به صورت گسترده ای در در صنایع سبک و سنگین استفاده می شوند و کوره های سوخت فسیلی به سرعت جای خود را به کوره های القایی می دهند. کوره های القایی دارای مزایای فراوانی نسبت به سایر کوره ها می باشند که مهمترین آنها راندمان بالا و سرعت گرمایش بسیار بالا و نیز عدم آلودگی محیط زیست می باشد. کوره های القایی باعث آلودگی آلیاژ تولید شده نمی گردد و نگهداری و بهره برداری از آن بسیار ساده و ارزان می باشد.
دسته بندی کوره های القایی بر حسب فرکانس کاری:
کوره های القایی را بر حسب فرکانس کار به سه دسته کلی میتوان تقسیم بندی نمود.

1-فرکانس 50HZ یا MAIN FREQUANCY در گاهی مواقع از فرکانس سه برابر آنها نیز در همین دسته بندی یاد می شود.
2-فرکانس متوسط که از فرکانس حدود 200HZ تا حدود 10KHZ می باشد.
3-فرکانس بالا که از 10KHZ تا چندین MHZ می باشد.
کوره های فرکانس بالایی که به عنوان کوره های ذوب استفاده می شوند جنبه آزمایشگاهی دارند.

کوره های 50HZ:
کوره های 50HZ که عمدتاً به دو صورت بوته ای و کانالی ساخته می شوند دارای تکنولوژی قدیمی و راندمان عمومی پایین می باشند و بدلیل داشتن تلاطم بالا بیشتر برای ذوب چدن استفاده می شوندو امروزه هم در بعضی از کارخانجات در حال کار هستند. این کوره ها بیشتر فقط بعنوان نگهدارنده های چدن و در ظرفیتهای چند ده تن توجیه اقتصادی دارند و بعنوان کوره های ذوب توصیه نمی شوند بخصوص اینکه این کوره ها را نمی توان در ظرفیتهای پایین تولید نمود.

کوره های فرکانس متوسط :
کوره های فرکانس متوسط که به عنوان کوره های سری و کوره های موازی به بازار عرضه می شوند.

تقسیم بندی کوره های القایی بر اساس عملکرد:
کوره های ذوب القایی با ظرفیت بالا که عمدتا با فرکانس پایین جهت ذوب فلزات از ظرفیت ۲۰۰ کیلو به بالا استفاده می شوند.

کوره های ذوب القایی فرکانس متوسط که عمدتا جهت ذوب فلزات کمتر از ۲۰۰ کیلوگرم استفاده می شوند و مصرف عمده ی آنها در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و آزمایشگاهی می باشد که از جمله ی آنها می توان به کوره های VIM یا ذوب القایی تحت خلاء اشاره نمود.

کوره های القایی پیش گرم که عمدتا با فرکانس متوسط طراحی شده و به همراه فیدرهای هیدرولیکی و کویل های تونلی سرعت بسیار بالایی در عملیات فورجینگ را دارا می باشند.

کوره های بریزینگ القایی که معمولا با فرکانس متوسط و بعضا فرکانس بالا جهت بریزینگ قطعات فلزی مختلف استفاده شده و کاربرد زیادی در صنایع تولید قطعات خودرو دارند.

کوره های القایی عملیات حرارتی و اینداکشن که معمولا با فرکانس بالا طراحی شده و جهت انواع عملیات حرارتی روی فلزات با اشکال مختلف از جمله شفت ها و چرخ دنده ها و ... کاربرد دارند.

کوره های القایی درز جوش لوله که همانطور که از اسم آن مشخص است معمولا در صنایع لوله سازی مورد استفاده واقع می شوند.

کوره های القایی با کاربرد خاص که طیف گسترده ای از صنایع را شامل می شوند که می توان از کوره های رشد کریستال و خالص سازی منطقه ای نیمه هادی ها و نیز کوره هایی با کاربرد پزشکی و صنایع نظامی اشاره نمود.

گروه مهندسی رادمهر به عنوان یکی از شرکت های پیشرو در زمینه طراحی و تولید انواع کوره های القایی با طیف فرکانسی مختلف و نیز با توان های مختلف با بهره گیری از مهندسین با تجربه و نیز متد طراحی روز دنیا با به کار گیری قطعات با کیفیت اروپایی افتخار همکاری با مراکز و کارخانجات معتبر از جمله انرژی اتمی و مراکز علوم و فنون لیزر ایران و صنایع نظامی و دانشگاه های صنعتی مختلفی در سراسر کشور و کارخانجات مطرح تولید قطعات خودرو را دارد.


© 2024 RadmehrGroup Website, All Rights Reserved. Powered by PasargadIP.Com